3D-тур в один з кращих курортів Європи – Edem Resort Medical & SPA

0

Сьогодні в століття тотальної урбанізації ми втрачаємо чутливість до факторів навколишнього середовища, яке викликає стрес для фізичного і ментального тіла: поганий сон, пропуски їжі, часті перельоти, постійний шум навколишнього світу, одночасне вирішення великої кількості завдань… В такому шаленому ритмі ми шукаємо місце сили і тиші, де можна відновити життєву енергію.

Ми знайшли таке місце для Вас – Edem Resort Medical & SPA, що розташований в живописній Україні біля вікового міста Львова, всього у 90 км від Карпат.

Унікальний палацовий комплекс з концепцією оздоровлення для гостей від 12 років, – справжній рай для людей, які цінують свій час. Тут створений простір, в якому людині зі смаком – комфортно, приємно і легко.

Також читайте:  У Києві відкрився польовий офіс Міжнародного кримінального суду

Edem Resort Medical & SPA  один з кращих курортів Європи, що поєднав п’ятизірковий готель на понад 100 номерів та Центр відновлення здоров’я (Medical Center), побудований за принципом функціональної медицини; Тут підходять до організму людини комплексно, так заваним холістичним підходом. Де за основу беруть – недопущення хвороби.