Ілля Герасименко. Шлях від маркетолога до гранатометника під час бойових дій!

0

Сьогодні Україна виборює свою незалежність та свободу завдяки нашим Героям, Воїнам, справжнім Патріотам. Всі ці мужні чоловіки та неймовірно мужні жінки, які від початку 24 лютого 2022 року змінили своє звичайне життя та свої професії на військовослужбовців. Всі вони виборюють наше право на існування, нашу незалежність своїм життям.

Кожна людина яка сьогодні на фронті для нас Великий Герой. Адже вони проміняли своє звичне життя ДО, де кожен та кожна мали свої бізнеса, мали високооплачувані роботи за певними професіями, на ЗАРАЗ, де живуть в окопах, постійно знаходяться під обстрілами, підтримують та страхують один одного власним життям заради нашої ПЕРЕМОГИ!

Ілля Герасименко. Шлях від маркетолога до гранатометника під час бойових дій!

Сьогодні ми ділимось з вами ексклюзивною історією військовослужбовця Іллі Герасименко, який від початку повномасштабного вторгнення перекваліфікувався з маркетолога на гранатометника під час бойових дій.

Також читайте:  Ангела Меркель сьогодні святкує свій День народження

Цей чоловік доброволець з перших днів повномасштабного вторгнення. Прослуживши рік, отримавши тяжке поранення з наслідками ампутації ноги, він залишився неймовірно відкритою, доброю та щирою людиною.

«Як тільки мені поставлять протез я відразу повернусь назад. У мене там кум, побратими і дуже багато роботи, яку я ще не встиг виконати» – говорить Ілля.

Про наших мужніх героїв, про їх відданість Україні та про їх нескінченну віру і оптимізм – в нашій розмові з Іллею Герасименко: