Ярослав Сухарєв, СЕО діджитал агенції MyZi: Люди вибирають не візуал, а сутність.

0

Знайомтесь: сьогоднішній наш гість – власник СЕО діджитал агенції MyZi Ярослав Сухарєв.

“Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, фактично – для всіх все зупинилось, ніхто не розумів куди діватись” – розповідає Ярослав.

“Мені на думку спало продзвонити своїх фахівців та об’єднати їх, на той момент, певною роботою. По-перше, щоб не зійти з розуму. По-друге – бути чимось зайнятим. І ми розпочали спільну діяльність у векторі благодійності. Ми зробили сайт, рекламували його на увесь світ, щоб залучати кошти для ЗСУ. Проєкт дуже потужно спрацював з великими результатами. Саме в цей момент я зрозумів, що потрібно в будь-якому випадку рухатись далі, незважаючи ні на що!”

Діджиталізація України щороку зростає, впроваджуючи нові тенденції та цифронізацію на державному рівні. Всім відомо, що українці займають провідні місця у світових компаніях саме в IT-сфері. Але як впровадити всі ці інструменти у своєму бізнесі? Як розпізнати професіонала, щоб отримувати результати? Які нові тенденції в інтернет-маркетингу? Як використовувати GPT-чат та чому варто відкривати власну справу саме зараз? Про це і багато іншого – в нашій розмові зі справжнім профі своєї справи:

Також читайте:  Вчені відкрили найгарячішу планету